Dienst NGV algemeen

Medewerkers van de dienst zijn:

Naam (e-mail) Foto (profiel) Functie / Taken

Hoofd van Dienst. Houdt zich, naast de coördinatie van de werkzaamheden van de Dienst, bezig met het onderhoud van de GensDataPro website en het contact met de programmeur. Voor het geven van informatie en het beantwoorden van vragen over de genealogische programmatuur van de NGV maakt Jaap deel uit van de Helpdesk en van de groep die iedere tweede zaterdag van de maand aanwezig is in het Verenigingscentrum in Weesp. Voor het geven van informatie en het beantwoorden van vragen over de genealogische programmatuur van de NGV is Jaap iedere 3e dinsdag van de maand aanwezig bij bijeenkomsten van de afd Kwartier van Nijmegen. Is tevens inzetbaar als standhouder bij genealogische bijeenkomsten/dagen en voor het geven van lezingen over GensDataPro en andere computer-genealogische onderwerpen. Maakt deel uit van het IT-team.

Secretaris met als taken het organiseren van de vergaderingen van de dienst en de verslaggeving daarvan. Het plannen van de taken van de dienst zoals de helpdesk en de aanwezigheid in het Verenigingscentrum in Weesp. Optreden als contactradres voor organisaties, die de dienst willen uitnodigen voor genealogische evenementen als beurzen, markten en het houden van inleidingen op ledenbijeenkomsten. Het plannen van de bezetting en materialen voor deze aanwezigheid. Is zelf als medewerker van de dienst inzetbaar op genoemde evenementen en voor het geven van inleidingen.

Wiel Ackermans

Voor het geven van informatie en het beantwoorden van vragen over GensDataPro maakt Wiel deel uit van de GensDataPro Helpdesk. Tevens verzorgt hij, samen met Mathieu Hendriks, in de regio van de afd. Zuid-Limburg instructie/voorlichting over GensDataPro tijdens twee-wekelijkse bijeenkomsten.

André Van Damme

André is inzetbaar voor het geven van lezingen over GensDataPro en als standhouder bij genealogische bijeenkomsten/dagen.

André Dekker

Voor het geven van informatie en het beantwoorden van vragen over GensDataPro maakt André deel uit van de GensDataPro Helpdesk. Is tevens inzetbaar als standhouder bij genealogische bijeenkomsten/dagen.

Lenie Esquer-Treuren

Voor het geven van informatie en het beantwoorden van vragen over GensDataPro maakt Lenie deel uit van de GensDataPro Helpdesk.

Mathieu Hendriks

Voor het geven van informatie en het beantwoorden van vragen over GensDataPro maakt Mathieu deel uit van de GensDataPro Helpdesk en is aanwezig bij bijeenkomsten van de afd. Zuid-Limburg. Ook verzorgt hij, samen met Wiel Ackermans, in de regio van de afd. Zuid-Limburg instructie/voorlichting over GensDataPro tijdens twee-wekelijkse bijeenkomsten.Is tevens inzetbaar als standhouder bij genealogische bijeenkomsten/dagen en is coördinator van de NGV Webredactie.

Ilse van den Ancker

Als beheerster van de Facebookpagina van GensDataPro maakt Ilse deel uit van de Dienst Computergenealogie.

Fred Koorevaar

Voor het geven van informatie en het beantwoorden van vragen over GensDataPro maakt Fred deel uit van de GensDataPro Helpdesk.

Henk Nieuwenhuis

Voor het geven van informatie en het beantwoorden van vragen over GensDataPro maakt Henk deel uit van de GensDataPro Helpdesk,is iedere 2e woensdag van de maand aanwezig bij bijeenkomsten van de afd. Utrecht en maakt hij deel uit van de groep die iedere tweede zaterdag van de maand aanwezig is in het Verenigingscentrum in Weesp. Is tevens inzetbaar als standhouder bij genealogische bijeenkomsten/dagen en voor het geven van lezingen over GensDataPro.

Cor van Rooij

Voor het geven van informatie en het beantwoorden van vragen over GensDataPro maakt Cor deel uit van de GensDataPro Helpdesk. Is tevens inzetbaar als standhouder bij genealogische bijeenkomsten/dagen en voor het geven van lezingen over GensDataPro.

Wim Scholl

Wim is inzetbaar voor het geven van lezingen over GensDataPro en als standhouder bij genealogische bijeenkomsten/dagen.

Jac Schrauwen

Voor het geven van informatie en het beantwoorden van vragen over GensDataPro maakt Jac deel uit van de GensDataPro Helpdesk en is bij bijeenkomsten van de afd. West Noord-Brabant. Is tevens inzetbaar als standhouder bij genealogische bijeenkomsten/dagen.

Wim van Stek

Voor het geven van informatie en het beantwoorden van vragen over GensDataPro maakt Wim deel uit van de GensDataPro Helpdesk en is aanwezig bij bijeenkomsten van de de afd. Kempen- en Peelland. Is tevens inzetbaar als standhouder bij genealogische bijeenkomsten/dagen.

Jan Schnitker

Voor het geven van informatie en het beantwoorden van vragen over GensDataPro maakt Jan deel uit van de GensDataPro Helpdesk en is tevens inzetbaar als standhouder bij genealogische bijeenkomsten/dagen.

Herman Veerkamp

Voor het geven van informatie en het beantwoorden van vragen over GensDataPro maakt Herman deel uit van de GensDataPro Helpdesk en is elke 2e dinsdag van de maand aanwezig op de clubavond van de HCC Gouda en iedere 2e woensdag van de maand bij bijeenkomsten van de afd. Utrecht. Is tevens inzetbaar als standhouder bij genealogische bijeenkomsten/dagen en voor het geven van lezingen over GensDataPro.

Johan van Hassel

Voor het beantwoorden van vragen over Aldfaer maakt Johan deel uit van de Dienst Computergenealogie.

| © Nederlandse Genealogische Vereniging | Privacy Policy |