Privacy Policy

Voor ledenverificatie doeleinden zijn enkele ledengegevens op de website van de Nederlandse Genealogische Vereniging (NGV) opgeslagen (als deel van de registratie worden soortgelijke gegevens verstrekt door gasten). Deze gegevens zijn echter niet toegankelijk voor ongeauthoriseerde gebruikers en worden zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld.

Als deel van de registratie wordt uw e-mailadres opgeslagen op de website. Dit e-mailadres wordt nooit zichtbaar voor andere gebruikers. In uw profiel kunt u aangeven of u wilt dat andere geregistreerde gebruikers u een e-mail kunnen sturen. Dit gebeurt via het invullen van een formulier, waarbij uw e-mailadres verborgen blijft.

In de profiellijsten van geregistreerde gebruikers zijn uw naam en woonplaats zichtbaar. Als u additionele genealogische informatie heeft verstrekt, dan is deze informatie zichtbaar voor andere geregistreerde gebruikers.

Van bezoekers aan de NGV website worden algemene gegevens bijgehouden, zoals gegevens met betrekking tot de meest geraadpleegde pagina’s van de website of de aangeboden diensten. Doel ervan is optimalisering van de website om nog beter te kunnen inspelen op de wensen van onze bezoekers. Tevens worden ze gebruikt voor algemene verslaglegging. In de regel zijn deze gegevens niet tot één persoon te herleiden.

De NGV zal geen gegevens van geregistreerden en bezoekers aan derden verstrekken, tenzij de Nederlandse wet dit voorschrijft.

Indien u vragen heeft over dit privacy statement, dan kunt u per email contact opnemen met de .